Insecten

1 Comment on Insecten

 • José Schneider says:
  8 april 2014 at 9:55 pm

  Hallo Jodi, mooie website en : wat maak je toch prachtige foto’s!! Ik heb ze nog lang niet allemaal bekeken, maar bij de bloemen en insecten zitten juweeltjes. Ik bewonder ok je geduld. Ik heb net een workshop fotografie gedaan, en meteen ook een nieuwe camera en een microleningen aangeschaft, dus ik hoop daarmee mijn foto’s te verbeteren, en vooral er veel plezier aan te beleven. Maar of ik jouw niveau ga halen…
  Leuk om op deze manier nog eens iets te horen, ik zal je site in de gaten houden!
  Groetjes en succes
  José (vakantie Myanmar)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.